BRUIDSMAKE-UP

Aangepast aan jouw persoonlijkheid

BRUIDSMAKE-UP

Aangepast aan jouw persoonlijkheid

Prachtige make-up op jouw huwelijksdag

Hou je van iets speciaal of verkies je liever een naturelle look. Samen stemmen we af wat best bij jou past.

Hier alvast alle uitleg

Beste Bruid

 

Van harte gefeliciteerd met jullie aankomende huwelijk!

Uiteraard sta je reeds te popelen om je van je mooiste kant te laten zien op ‘jullie dag’. Graag help ik daar een handje aan mee.

Je wilt er stralend uitzien met net dat tikkeltje meer zonder te overdrijven? Dan ben je aan het juiste adres voor de perfecte huwelijksmake-up.

Hieronder geef ik jou graag alle info i.v.m. bruidsmake-up van Make-up @ Home by Tessie :

In het totaalpakket make-up voor de bruid zit o.a. een proefmake-up van een uur in onze make-up Studio te Kortrijk. We bespreken dan ook volledig wat je graag wil en wat je minder mooi vindt, zodat je op de grote dag geen enkele zorg meer hebt betreffende de make-up.

Na de proef huwelijksmake-up maak ik een lijst van de gebruikte producten en een foto van jouw make-up zodat ik zeker niets vergeet op jouw huwelijksdag.

De dag zelf voorzie ik ook een uur voor jouw make-up maar dan kom ik bij jouw thuis (of waar je je ook bevindt). Zo kan je je een uurtje ontspannen voor de drukke maar prachtige dag.

Doordat ik Make-up Artist ben, ken ik alle knepen van het vak om jouw bruidsmake-up de hele dag (van ’s morgens tot ’s avonds heel laat) fantastisch te laten blijven. Het enige wat je zelf nog even kunt doen is jouw lippen lichtjes bijwerken (indien je dat wil), omdat dit snel vervaagt. Ik werk met professionele merken zoals: MUD, Mac, Chanel, Yves Saint Laurent,… die kwaliteit garant zijn.

We maken ook samen een tijdsschema op, zodat we in alle rust jou kunnen opmaken voor die onvergetelijke dag.

Voor dit alles, inclusief verplaatsingskosten (binnen een straal van 15km rond Kortrijk) kost dit 130€.

Natuurlijk is het ook feest voor eventueel zus, mama’s en vriendinnen. Indien ook zij graag geschminkt worden op de grote dag, dan komt er slechts 30€ per persoon bij. Voor die make-up voorzie ik ruim een half uur.

Indien je dit wil kan ik ook voor wimperextensions zorgen. Deze worden enkele dagen voor je grote dag geplaatst. Mascara hoeft niet meer, je hebt prachtig donkere, gekrulde wimpers en je kan er mee zonnen, zwemmen,… Ideaal als je erna op huwelijksreis vertrekt. Ik geef je graag meer info.

Stuur me een mailtje met jullie huwelijksdatum en dan check ik meteen mijn agenda.

Succes met jullie verdere voorbereidingen!

 

Tessie

Bel of e-mail me voor vrijblijvende info

Tessie Callens