MAKE-UP ARTIST

Tessie Callens

MAKE-UP ARTIST

Tessie Callens

Je mooi en zelfzeker voelen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Make-up Tessie verzorgt jou op een rustige, aangename manier zodat je kan stralen, jezelf goed voelen en zelfzeker voor de dag kan komen. Tessie zorgt voor een ontspannen en rustige start van je dag. Een aangename en rustige sfeer kan een wereld van verschil maken.

Bel of e-mail me voor vrijblijvende info

Tessie Callens

CONTACT

Make-up Artist Tessie Callens ontvangt jullie op afspraak in Kuurne.

CONTACT

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Visagie Tessie door Tessie Callens,

Visagie Tessie door Tessie Callens is alles behalve je doorsnee Make-up artist. Gevestigd te Kuurne verzorgt ze zowel commerciële als bruidsmake-up.

Elke bruid word met de grootste zorg en voorbereiding aangepakt, een eigenschap die je niet bij alle visagistes  terugvindt. Uw bruidsmake-up wordt zorgvuldig voorbereid om je te laten stralen op je huwelijksdag zoals je zelf niet voor mogelijk hield.

Make-up artist Tessie verzorgt make-up in België (Kortrijk, Roeselare, Harelbeke, Izegem, Marke, Kuurne, Brugge, Gent, Antwerpen, Limburg) maar ook in de buurlanden, Frankrijk, Spanje, Nederland. Op uw vraag past ze zich aan naar uw huwelijk.

Creatief, discreet en stijlvol zijn woorden die gebruikt worden om Tessie te omschrijven. Met klanten verspreid over heel Vlaanderen.
Ze is trots haar klanten te bieden waar zij naar op zoek zijn. Het is eenvoudig om snel wat poeder aan te brengen, het is totaal iets anders om een kwalitatieve make-up aan te bergen die emoties en feesten doorstaat. Dit is de sterkte van Tessie.

Haar klanten zijn op zoek naar degelijke, mooie en vrouwelijke make-up die past bij hun persoonlijkheid, dit is wat hen tot bij haar brengt.

Tessie Callens is ook actief in het commerciële werk. Zij verzorgt haar en visagie voor fotoshoots, catwalks, mode shows, fashion en glamour.

Bij Tessie kan je ook terecht voor het plaatsen van gelnagellak, dit van het merk Shellac.

Tessie voorziet make-up in België en over de landsgrenzen heen, maar niet beperkend tot: Kortrijk, Brugge, Gent, Antwerpen, Hasselt, Namen, Brussel, Knokke, Oostende, Genk, Geel,…

Je vindt Tessie in de streek van Kortrijk voor al het betere Make-up werk.
Koning Boudewijnstraat 193 te Kuurne, bel of mail voor meer informatie.

In samenwerking met

H-hart huwelijksfotografie
Commerciële fotografie Lieven Hoste