WIMPEREXTENSIONS

Perfecte wimpers

WIMPER EXTENTIONS

Perfect look

Perfecte wimpers

Altijd al gedroomd om ’s morgens wakker te worden en geen seconde tijd te verliezen aan jouw gedroomde look? Dan zijn wimperextensions echt iets voor jou! Het is alsof je van nature gezegend bent zonder dat er een mascara aan te pas is gekomen. Natuurlijk, mooi en glamoureus. Wimperextensions geven je een krachtige, prachtige blik zonder enige make-up. Tessie plaatst één voor één de extensions op jouw natuurlijke wimpers waardoor een uiterst naturelle look gecreëerd wordt. Mascara hoeft niet meer. Zwemmen, zonnen, sporten kan zonder uitgelopen make-up. Keuze tussen verschillende soorten. Wimperextensions behoud je tot 9 weken! Ideaal voor op reis of voor bruidjes! Hieronder ALLE info en prijzen.

Haartje voor haartje semipermanente wimperextensions.

Het geheim van de nationale en internationale sterren en bekend van TV en vele glamour bladen!

Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamoureus uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend of dat je één of andere wondermascara hebt gebruikt. Begin je er eenmaal aan dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien. Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen. Fluweelachtig en sensuele wimpers zonder mascara. ’s Morgens wakker worden met zwoel omlijste ogen. Wimperextensions is de wereldwijde trend! Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken maar toch goed voor de dag wil komen. Kortom de lange lashes waar iedere vrouw van droomt!

De behandeling duurt ongeveer een uur. De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciaal voor deze procedure ontwikkelde lijm. Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips en blijven tot 6 weken zitten. Na ongeveer 3 weken is een refill aanbevolen voor een optimaal resultaat. Je kan tot 2 refill’s gaan, waardoor je 9 weken lang mooie en volle wimperextensions geniet.

De voordelen van wimperextensions op een rijtje:

 • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een schitterende uitgesproken oogopslag
 • Natuurlijke uitstraling
 • Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen
 • Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet
 • Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee
 • Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper
 • Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
 • Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
 • Wordt pijnloos opgebracht
 • Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zich zorgen te maken over je wimpers
 • Blijft tot 6 weken zitten (zonder refill)

Prijs:

1ste set Enkelvoudige wimpers (1voor1)                                                       99€ – ( Refill 45€)

1ste set Russian Volume wimpers (waaiervorm)                                    120€ – ( Refill 50€)

Bel of e-mail me voor vrijblijvende info

Tessie Callens